Semi-overloopzwembaden - Pool Systems - Pool Systems

Semi-overloopzwembaden

Betaalbaar en energiezuinig

Bent u op zoek naar een betaalbaar en energiezuinig alternatief voor een slecht functionerend skimmer zwembad? Dan biedt Pool Systems u vanaf dit jaar de oplossing. Vooreerst merken we op dat een semi-overloopzwembad een tussenoplossing is tussen een onderloopzwembad en het geperfectioneerde overloopzwembad. Het water loopt over aan één korte zijde van het bad, dewelke zich bevindt aan de kant van het ligplatform en de rolluikbak. De gewenste hoogte van het waterniveau kan in samenspraak met de klant bepaalt worden. Esthetisch is het idee afkomstig vanuit het zuiden waar zwembadwater visueel oneindig ver lijkt over te lopen in het water van de oceaan. Dit idyllische vakantiegevoel trachten wij te creëren bij u in de tuin.

Vervolgens spreken we van een energiezuinig zwembad, dankzij ons uniek systeem van warmterecuperatie. Wat betreft de filtratietechniek van het semi-overloopzwembad is deze gelijkaardig aan het Pool Systems overloopzwembad aan vier zijden. Dit betekent dat de inspuiters zich bevinden onderaan in de lange zijde van het bad en dat de aanzuiging gebeurt via een vrijstaande buffertank, waar alle vuil groter dan 2 mm onmiddellijk wordt opgevangen in een inox mand.

Overloop aan één zijde

Bovendien gaat alle water van uw semi-overloopbad elke 3 à 4 uur één maal door de installatie, afhankelijk van de grote van het zwembad. Wat betekent dat we dankzij de goede doorstroming en filtering van het water nagenoeg geen werk hebben om het water schoon te houden. Ook hebben we geen nood aan dure en schadelijke vloeibare chemicaliën.

Daarnaast, op het vlak van onderhoud, is het Pool Systems semi-overloopzwembad niet te vergelijken met een standaard “skimmer” zwembad, waar enkel een oppervlakte stroming gecreëerd wordt in de bovenste 30 cm water. Het is niet enkel mooier, het is ook beter! Anders gezegd: het is voorgoed gedaan met ellelange schoonmaakbeurten vooraleer er in kristalhelder water gezwommen kan worden.

Tot slot ligt de Prijs/kwaliteit verhouding van het Pool Systems semi-overloopzwembad uitermate goed in de markt, met een investering die iets groter is dan die voor een standaard skimmer zwembad, maar ver onder de prijs van een overloopzwembad aan vier zijden. Kwalitatief krijgt u bij de aankoop van dit bad een uitermate solide betonnen constructie opgebouwd uit dubbele wanden, op maat gemaakte betonnen trap en ligplatform, een perfect gladde afwerking in epoxycoating, een automatische solar lamellenafdekking, een halfhoogbed zandfilter, overloop over de totale breedte van het bad.Meer weten over semi-overloopzwembaden?

Contacteer ons

Realisaties